Onze winkel/ showroom is geopend van di-vr: 10.00 - 17.00 uur en zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

 

Gashaarden zijn er in verschillende soorten en maten. Van moderne tot traditionele gashaarden. Van klein tot groot. En dan hebben we het ook nog niet eens over de verschillende uitvoeringen. Gashaarden zorgen voor gemak. Met één druk op de knop heb je de gashaard aan of uit. Daarnaast ben je altijd voorzien van brandstof en bereikt een gashaard een hoog rendement.

Gashaard net zo sfeervol

Regelmatig vragen klanten ons of gaskachels evenveel sfeer meegeven als de houtkachel. Het antwoord is volmondig; ja. Tegenwoordig is het vuurbeeld van gaskachels bijna niet meer te onderscheiden van echt haardvuur. Ook in het uiterlijk van een gashaard is er veel mogelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ga jij voor een inbouwgashaard die subtiel wegvalt in je muur of is een vrijstaande gashaard meer wat je zoekt? Ook het vuurzicht heeft een grote invloed op de uitstraling van je haard. Voor ieder interieur is wel een juiste gashaard te vinden!

Propaanhaarden

We gaan toch van het gas af? Dit klopt. Ondanks dat dit proces nog een aantal jaren gaat duren, zijn wij klaar voor deze transitie. Wij installeren namelijk alleen nog maar (bio)propaanhaarden. Met biopropaan heb je geen gasaansluiting nodig. Dit wordt namelijk opgeslagen in flessen die wij in een ventilerende ruimte plaatsen. Zo kunnen ook mensen in nieuwbouwwoningen genieten van het gemak van een gashaard. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Er staat een (bio)propaan opstelling in onze showroom.

Gashaarden bij Mijnders Haarden

Het kiezen van het juiste model kan dan ook een echte uitdaging zijn. Heb jij advies nodig welke gashaard het meest geschikt is voor jouw woning of wil je een gashaard kopen? Kom gerust langs in onze showroom in Zeijen. Wij zijn vijf dagen per week geopend.

 

Door te klikken op één van de onderstaande afbeeldingen kunt u de keuze maken om onze inbouw- of vrijstaande gashaarden bekijken.

Gashaarden

Geen resultaten gevonden