Onze showroom is zonder afspraak geopend.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 10.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.


Wij vragen u wel de hierbij door de overheid gestelde richtlijnen te hanteren.

Meer informatie of voor het bestellen van onderdelen: Informatie showroom en openingstijden 

Dik Geurts Jannik Medium High

Actieprijs: € 1.699,00 incl. BTW!

Vrijstaande houtkachel

4-6 kW
Energieklasse: A+
Adviesprijs€ 1985,00
Beschrijving

De Dik Geurts Jannik Medium High is een compacte en eigentijdse vrijstaande houtkachel.  Ondanks het compacte formaat van de houtkachel, lever je bij de Dik Geurts Jannik Medium High niet in op de beleving en het sfeerbeeld. Deze houtkachel is bij ons altijd uit voorraad leverbaar en hanteren wij tijdelijk de actieprijs van slechts €1599,-. Deze Dik Geurts Jannik kachel is er ook in een grotere en kleinere variant (Low & Large).

Waarom kiezen voor de Dik Geurts Jannik Medium High

Kenmerkend voor de Dik Geurts Jannik Medium High is het grote glasoppervlak, waardoor u volop kunt genieten van het prachtige vuurbeeld. Door de hoge poten waar de kachel op staat ontstaat er tevens een ruimte voor houtopslag. Met de soepele luchtschuif kan het vuur erg goed geregeld worden voor een prachtige vlammen sensatie.

Maatvoering

Hoogte: 90,0cm
Breedte: 55,0cm
Diepte: 37,5cm
Hoogte achteraansluiting: 71,6cm (hartmaat)
Diameter rookgasafvoer: 125mm

Dik Geurts kachels

Dik Geurts staat bekend om de designs van de kachels. Dik Geurts heeft niet alledaagse haarden voor mensen die waarde hechten aan een mooi ontwerp en vakmanschap. Naast ontwerpers van kachels zijn ze bij Dik Geurts vooral liefhebbers van het echte houtvuur. Ze horen dan ook bij de absolute top als het gaat om verbrandingstechniek. Meer Dik Geurts houtkachels bekijken? Neem dan een kijkje in onze webshop.

Bekijk meer Dik Geurts kachels

Wilt u de Dik Geurts Jannik Medium High in het écht bewonderen en meer advies inwinnen over deze of andere houtkachels? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op.

Over Mijnders Haarden
Wij zijn de specialist op het gebied van houtkachels, pelletkachels en gashaarden van de hoogste kwaliteit. Zowel vrijstaand als inbouw. Mijnders Haarden geeft de gasten een warm gevoel. Iedere klant is weer uniek. Daarom nemen wij de tijd voor je en leveren we maatwerk waar jij jarenlang plezier van hebt. Wij hebben houtkachels van verschillende Nederlandse en buitenlandse merken. Persoonlijk advies nodig? Kom gerust langs in onze showroom in Zeijen. Wij zijn zes dagen per week geopend.