Nieuws van Dru

De DRU Maestro serie wordt uitgebreid met de Maestro 100 en 105. Een haard met front, hoek of 3-zijdig vuurzicht naar keuze. De modellen hebben een prachtig vlammenspel door de unieke brander techniek van de Maestro haarden.

Vernieuwend aan de Maestro haarden is hoe de vlammen in de haard branden. Niet langer komen de vlammen uit branders in de bodem van de haard. De vlammen bij de Maestro komen uit de houtblokken.

De Maestro modellen zijn uitgerust met de bekende Eco Wave-techniek van DRU. De bediening hiervan vindt veelal plaats via smartphone of tablet. Hiermee kan het vermogen van de brander eenvoudig terug gebracht worden met behoud van mooie en volle vlammen. Het wordt zo nooit te warm in het interieur en het is dus niet nodig om de haard laag te zetten of te doven. U kunt blijven genieten van een prachtig en mooi vlambeeld met de helft van het gasverbruik.

De Dru Maestro 105 is vanaf eind oktober in onze showroom te bewonderen, de Maestro 75 front en Maestro 80 3-zijdig staan reeds opgesteld.

 

14/06/2016