Onze showroom is tot en met 2 maart gesloten. 

Wilt u informatie of advies over onze kachels of rookkanalen? Dan voorzien wij u graag van advies.
Telefonisch zijn wij bereikbaar via 0592-792080 op werkdagen van 10.00 - 17.00 uur, ook kunt u ons e-mailen op info@mijndershaarden.nl  
Op zaterdagen tot 2 maart zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Vanaf 3 maart zijn wij geopend op afspraak, wij vragen u de hierbij door de overheid gestelde regels te hanteren. U dient minimaal 4 uur voor uw bezoek een afspraak te plannen.
Daar wij klanten van persoonlijk advies voorzien hanteren wij per klant een tijdslot van een half uur.
Op werkdagen kunt u bij ons terecht tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur. Op zaterdagen kunt u bij ons terecht tussen 9.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.00 uur.

Wegens de genoemde maximale bezoekersaantallen vanaf 3 maart is het ook mogelijk via Click & Collect uw vooraf bestelde artikelen contactloos af te halen. 


Via onderstaande links kunt u onderdelen voor de doe-het-zelver of pellets bestellen:

Onderdelen doe-het-zelver, bezorging en afhalen

Masterfire pellets bestellen, enkel afhalen

PurePower pellets bestellen, enkel afhalen


Na uw bestelling en betaling via iDeal geven wij aan wanneer uw bestelling klaar staat om af te halen in ons Pellethok (deze is open van ma-vr 10.00-17.00 uur en za 9.00-16.00 uur).

Meer informatie vindt u op: Informatie showroom en openingstijden

 

Online Adviesgesprek

Bent u op zoek naar een houtkachel, gashaard of pelletkachel? En wilt u graag advies hierover? Onze showroom is helaas gesloten, maar online zitten wij voor u klaar. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en dan plannen wij een online adviesgesprek met u in.

Gratis en vrijblijvend online adviesgesprek

Tijdens deze videocall laten we u onze showroom zien en kunnen wij een kachel voor u aansteken indien deze is aangesloten. We nemen uw wensen en behoeften door en beantwoorden alle vragen. Net zoals u normaal van ons gewend bent, nemen we alle tijd en geven we advies over alle passende mogelijkheden. Veilig en aangenaam vanuit uw eigen huis. 

Om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven, verzoeken wij u om onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Mocht u hier niet uitkomen of heeft u liever telefonisch contact? Geen probleem. U kunt ons op maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur bereiken op 0592-792080 of stuur een email naar info@mijndershaarden.nl