Onze showroom is regulier geopend.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 10.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Hemelvaartsdag zijn wij gesloten. Vrijdag 14 en zaterdag 15 mei zijn wij regulier geopend.


Wij vragen u wel de hierbij door de overheid gestelde richtlijnen te hanteren.

Meer informatie of voor het bestellen van onderdelen: Informatie showroom en openingstijden 

Wanders Balsa 75

Showroom model (als nieuw): € 1.995,00 incl. BTW

Vrijstaande gaskachel

4.6 kW

Energieklasse: A
Adviesprijs€ 2895,00
Beschrijving

De Wanders Balsa 75 is een vrijstaande gashaard met een schitterend vuurbeeld vanuit drie zijden. Hierdoor is de Wanders Blasa een perfect middelpunt. Samen met de Balsa 100, de grotere broer, is dit het nieuwste model gashaarden van Wanders. De Balsa 75  staat brandend opgesteld in onze showroom. Zo kun je altijd even een kijkje komen nemen. 

Waarom kiezen voor de Wanders Balsa 75 

De Wanders Balsa 75 (en 100) geeft heerlijke warmte en aangename gezelligheid in iedere woonkamer. Zeker als de winter voor de deur staat. De Wanders Balsa 75 is een vrijstaande gaskachel die effectieve eenvoud met tijdloze details combineert.

Maatvoering

Hoogte: 75,0cm
Breedte: 46,3cm
Diepte: 45,3cm
Diameter rookgasafvoer: 100/150

Gaskachels van Wanders

Familiebedrijf Wanders uit het Achterhoekse Netterden tekent, ontwikkelt en bouwt in eigen huis al sinds decennia de meest uiteenlopende houtkachels en gashaarden. Gaat uw keuze uit naar een vrijstaande haard of wilt u een strakke inbouwhaard? Wanders fires & stoves heeft een dermate groot assortiment dat er voor ieder interieur en voor iedere verwarmingsbehoefte een geschikte kachel of haard beschikbaar is.

Bekijk meer gashaarden van Wanders

Over Mijnders Haarden

Wij zijn de specialist op het gebied van houtkachels, pelletkachels en gashaarden van de hoogste kwaliteit. Zowel vrijstaand als inbouw. Mijnders Haarden geeft de gasten een warm gevoel. Iedere klant is weer uniek. Daarom nemen wij de tijd voor je en leveren we maatwerk waar jij jarenlang plezier van hebt. Wij hebben houtkachels van verschillende Nederlandse en buitenlandse merken. Persoonlijk advies nodig? Kom gerust langs in onze showroom in Zeijen. Wij zijn zes dagen per week geopend.