Onze winkel/ showroom is geopend van di-vr: 10.00 - 17.00 uur en zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Telefonisch zijn wij van dinsdag t/m vrijdag bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur (op zaterdag zijn wij telefonisch niet bereikbaar). 

Dubbelwandige rookkanalen:
Bij een houtkachel hoort natuurlijk een veilig rookkanaal, wij monteren hoofdzakelijk ISOduct, Poujoulat en Holetherm rookkanalen. 

Enkelwandig rookkanaal:
Enkelwandige rookkanalen zijn in 2mm dikwandig staal (in zwart of antraciet), RVS (mogelijkheid tot spuiten met hitte bestendige verf) en blauw gegloeid dunwandig staal (mogelijkheid tot spuiten met hitte bestendige verf)  

Flexibel rookkanaal (voor renovatie van een bestaand schoorsteenkanaal):
Flexibele rookkanalen worden (indien mogelijk) uitgevoerd in een dubbelgedraaide flexibel RVS rookkanaal, dit rookkanaal heeft een ribbelige buitenkant en een gladde binnenkant wat minder vuilafzetting en een betere trek genereert, dit wordt veelal toegepast in oude stenen schoorstenen. Indien mogelijk wordt het kanaal rondom de flexibele buis afgevuld met een onbrandbare isolatiekorrel.  

Gashaarden:
Voor gesloten gashaarden gebruiken wij concentrische rookkanalen van het merk Holetherm. In een concentrisch rookkanaal wordt de verbrandingslucht via de buitenmantel van buiten aangetrokken en de rookgassen worden door de binnenste buis afgevoerd. Er zijn ook open gastoestellen welke op een "normaal" schoorsteenkanaal aangesloten kunnen worden. Open gastoestellen halen de verbrandingslucht uit de kamer waar de kachel in opgesteld staat.

Uw rookkanaal zelf installeren is ook mogelijk, hiervoor hebben wij een ruim assortiment op voorraad. Dit is te bekijken en te bestellen via onze website www.rookkanaal-online.nl.