Onze showroom is op afspraak geopend

Wij zijn geopend op afspraak, wij vragen u de hierbij door de overheid gestelde regels te hanteren. U dient minimaal 4 uur voor uw bezoek een afspraak te plannen.
Daar wij klanten van persoonlijk advies voorzien hanteren wij per klant een tijdslot van een uur.
Op werkdagen kunt u bij ons terecht tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 13.30 en 17.00 uur. Op zaterdagen kunt u bij ons terecht tussen 9.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.00 uur.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen of e-mailen naar info@mijndershaarden.nl (graag ontvangen wij hierbij uw naam, adres en telefoonnummer).

Wegens het maximale bezoekersaantal per m2 is het ook mogelijk via Click & Collect uw vooraf bestelde artikelen contactloos af te halen. 


Via onderstaande links kunt u onderdelen voor de doe-het-zelver of pellets bestellen:

Onderdelen doe-het-zelver, bezorging en afhalen

Masterfire pellets bestellen, enkel afhalen

PurePower pellets bestellen, enkel afhalen


Na uw bestelling en betaling via iDeal geven wij aan wanneer uw bestelling klaar staat om af te halen in ons Pellethok (deze is open van ma-vr 10.00-17.00 uur en za 9.00-16.00 uur).

Meer informatie vindt u op: Informatie showroom en openingstijden

 

Wanders Tali

Showroom model (als nieuw): € 2.250,00 incl. BTW

Vrijstaande gashaard

4.6 kW

Energieklasse: A
Adviesprijs€ 3195,00
Beschrijving

De Wanders Tali is een vrijstaande gaskachel met een ovale vorm. De gashaard heeft een hoge verbrandingskamer met een royale gebogen ruit. Dit zorgt voor veel vuurzicht. Daarnaast beschikt de gashaard over een nieuw ontwikkelde brander waarbij het vuur uit de blokken slaat. De Wanders Tali staat brandend opgesteld in onze showroom. Zo kun je altijd even een kijkje komen nemen. 

Waarom kiezen voor de Wanders Tali

De Wanders Tali is een mooie gashaard met een uniek vuurzicht. De Wanders Tali is tegen meerprijs verkrijgbaar met Eco Wave en bediening via de WIFI module (meerprijs per optie € 205,00).

Maatvoering:

Hoogte: 97,7cm
Breedte: 57,4cm
Diepte: 40,4cm
Diameter rookgasafvoer: 100/150

Gaskachels van Wanders

Familiebedrijf Wanders uit het Achterhoekse Netterden tekent, ontwikkelt en bouwt in eigen huis al sinds decennia de meest uiteenlopende houtkachels en gashaarden. Gaat uw keuze uit naar een vrijstaande haard of wilt u een strakke inbouwhaard? Wanders fires & stoves heeft een dermate groot assortiment dat er voor ieder interieur en voor iedere verwarmingsbehoefte een geschikte kachel of haard beschikbaar is.

Bekijk meer gashaarden van Wanders

Over Mijnders Haarden

Wij zijn de specialist op het gebied van houtkachels, pelletkachels en gashaarden van de hoogste kwaliteit. Zowel vrijstaand als inbouw. Mijnders Haarden geeft de gasten een warm gevoel. Iedere klant is weer uniek. Daarom nemen wij de tijd voor je en leveren we maatwerk waar jij jarenlang plezier van hebt. Wij hebben houtkachels van verschillende Nederlandse en buitenlandse merken. Persoonlijk advies nodig? Kom gerust langs in onze showroom in Zeijen. Wij zijn zes dagen per week geopend.