Onze showroom is op afspraak geopend

Wij zijn geopend op afspraak, wij vragen u de hierbij door de overheid gestelde regels te hanteren. U dient minimaal 4 uur voor uw bezoek een afspraak te plannen.
Daar wij klanten van persoonlijk advies voorzien hanteren wij per klant een tijdslot van een uur.
Op werkdagen kunt u bij ons terecht tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 13.30 en 17.00 uur. Op zaterdagen kunt u bij ons terecht tussen 9.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.00 uur.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen of e-mailen naar info@mijndershaarden.nl (graag ontvangen wij hierbij uw naam, adres en telefoonnummer).

Wegens het maximale bezoekersaantal per m2 is het ook mogelijk via Click & Collect uw vooraf bestelde artikelen contactloos af te halen. 


Via onderstaande links kunt u onderdelen voor de doe-het-zelver of pellets bestellen:

Onderdelen doe-het-zelver, bezorging en afhalen

Masterfire pellets bestellen, enkel afhalen

PurePower pellets bestellen, enkel afhalen


Na uw bestelling en betaling via iDeal geven wij aan wanneer uw bestelling klaar staat om af te halen in ons Pellethok (deze is open van ma-vr 10.00-17.00 uur en za 9.00-16.00 uur).

Meer informatie vindt u op: Informatie showroom en openingstijden

 

Dik Geurts Jannik Medium High

Actieprijs: € 1.599,00 incl. BTW!

Vrijstaande houtkachel

4-6 kW
Energieklasse: A+
Adviesprijs€ 1870,00
Beschrijving

De Dik Geurts Jannik Medium High is een compacte en eigentijdse vrijstaande houtkachel.  Ondanks het compacte formaat van de houtkachel, lever je bij de Dik Geurts Jannik Medium High niet in op de beleving en het sfeerbeeld. Deze houtkachel is bij ons altijd uit voorraad leverbaar en hanteren wij tijdelijk de actieprijs van slechts €1599,-. Deze Dik Geurts Jannik kachel is er ook in een grotere en kleinere variant (Low & Large).

Waarom kiezen voor de Dik Geurts Jannik Medium High

Kenmerkend voor de Dik Geurts Jannik Medium High is het grote glasoppervlak, waardoor u volop kunt genieten van het prachtige vuurbeeld. Door de hoge poten waar de kachel op staat ontstaat er tevens een ruimte voor houtopslag. Met de soepele luchtschuif kan het vuur erg goed geregeld worden voor een prachtige vlammen sensatie.

Maatvoering

Hoogte: 68,0cm
Breedte: 54,0cm
Diepte: 37,5cm
Hoogte achteraansluiting: 49,6cm (hartmaat)
Diameter rookgasafvoer: 125mm

Dik Geurts kachels

Dik Geurts staat bekend om de designs van de kachels. Dik Geurts heeft niet alledaagse haarden voor mensen die waarde hechten aan een mooi ontwerp en vakmanschap. Naast ontwerpers van kachels zijn ze bij Dik Geurts vooral liefhebbers van het echte houtvuur. Ze horen dan ook bij de absolute top als het gaat om verbrandingstechniek. Meer Dik Geurts houtkachels bekijken? Neem dan een kijkje in onze webshop.

Bekijk meer Dik Geurts kachels

Wilt u de Dik Geurts Jannik Medium High in het écht bewonderen en meer advies inwinnen over deze of andere houtkachels? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op.

Over Mijnders Haarden
Wij zijn de specialist op het gebied van houtkachels, pelletkachels en gashaarden van de hoogste kwaliteit. Zowel vrijstaand als inbouw. Mijnders Haarden geeft de gasten een warm gevoel. Iedere klant is weer uniek. Daarom nemen wij de tijd voor je en leveren we maatwerk waar jij jarenlang plezier van hebt. Wij hebben houtkachels van verschillende Nederlandse en buitenlandse merken. Persoonlijk advies nodig? Kom gerust langs in onze showroom in Zeijen. Wij zijn zes dagen per week geopend.