Onze showroom is tot en met 2 maart gesloten. 

Wilt u informatie of advies over onze kachels of rookkanalen? Dan voorzien wij u graag van advies.
Telefonisch zijn wij bereikbaar via 0592-792080 op werkdagen van 10.00 - 17.00 uur, ook kunt u ons e-mailen op info@mijndershaarden.nl  
Op zaterdagen tot 2 maart zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Vanaf 3 maart zijn wij geopend op afspraak, wij vragen u de hierbij door de overheid gestelde regels te hanteren. U dient minimaal 4 uur voor uw bezoek een afspraak te plannen.
Daar wij klanten van persoonlijk advies voorzien hanteren wij per klant een tijdslot van een half uur.
Op werkdagen kunt u bij ons terecht tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur. Op zaterdagen kunt u bij ons terecht tussen 9.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.00 uur.

Wegens de genoemde maximale bezoekersaantallen vanaf 3 maart is het ook mogelijk via Click & Collect uw vooraf bestelde artikelen contactloos af te halen. 


Via onderstaande links kunt u onderdelen voor de doe-het-zelver of pellets bestellen:

Onderdelen doe-het-zelver, bezorging en afhalen

Masterfire pellets bestellen, enkel afhalen

PurePower pellets bestellen, enkel afhalen


Na uw bestelling en betaling via iDeal geven wij aan wanneer uw bestelling klaar staat om af te halen in ons Pellethok (deze is open van ma-vr 10.00-17.00 uur en za 9.00-16.00 uur).

Meer informatie vindt u op: Informatie showroom en openingstijden

 

De houtkachels van Mijnders Haarden staan voor kwaliteit. Met onze houtkachels en de daarbij behorende service en aandacht geven wij onze gasten een warm gevoel. Onze houtkachels hebben een rendement van minimaal 75%. Binnen ons assortiment kun je kiezen uit vrijstaande- of inbouw houtkachels.

Houtkachel geeft sfeer 

Houtkachels, gaskachels en pelletkachels zijn tegenwoordig erg geliefd. Naast dat je hiermee bespaart op je energiekosten, brengt het ook nog eens de ultieme sfeer en beleving in iedere huishouding. Een houtkachel is vaak de eyecatcher van de woonkamer. Tijdens de herfst en de winter is er bijna niet beter dan deze zwoele warmte en het knisperende geluid van hout. Krijg jij al zin in een warme kop chocolademelk?

Mijnders Haarden geeft een warm gevoel

Wij zijn de specialist op het gebied van houtkachel, pelletkachels en gashaarden van de hoogste kwaliteit. Zowel vrijstaand als inbouw. Mijnders Haarden geeft de gasten een warm gevoel. Iedere klant is weer uniek. Daarom nemen wij de tijd voor je en leveren we maatwerk waar jij jarenlang plezier van hebt.

Wil jij ook een prachtige en sfeervolle houtkachel kopen? Neem dan een kijkje op onze website bij de houtkachels. Wij hebben houtkachels van verschillende Nederlandse en buitenlandse merken. Liever persoonlijk advies? Kom gerust langs in onze showroom in Zeijen. Wij zijn zes dagen per week geopend.

 

Door te klikken op één van de onderstaande afbeeldingen kunt u de keuze maken om onze inbouw- of vrijstaande houtkachels bekijken.

Houtkachels

Geen record gevonden