Onze showroom is op afspraak geopend

Wij zijn geopend op afspraak, wij vragen u de hierbij door de overheid gestelde regels te hanteren. U dient minimaal 4 uur voor uw bezoek een afspraak te plannen.
Daar wij klanten van persoonlijk advies voorzien hanteren wij per klant een tijdslot van een uur.
Op werkdagen kunt u bij ons terecht tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur. Op zaterdagen kunt u bij ons terecht tussen 9.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.00 uur.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen of e-mailen naar info@mijndershaarden.nl (graag ontvangen wij hierbij uw naam, adres en telefoonnummer).

Wegens het genoemde maximale bezoekersaantal van maximaal 2 personen is het ook mogelijk via Click & Collect uw vooraf bestelde artikelen contactloos af te halen. 


Via onderstaande links kunt u onderdelen voor de doe-het-zelver of pellets bestellen:

Onderdelen doe-het-zelver, bezorging en afhalen

Masterfire pellets bestellen, enkel afhalen

PurePower pellets bestellen, enkel afhalen


Na uw bestelling en betaling via iDeal geven wij aan wanneer uw bestelling klaar staat om af te halen in ons Pellethok (deze is open van ma-vr 10.00-17.00 uur en za 9.00-16.00 uur).

Meer informatie vindt u op: Informatie showroom en openingstijden

 

Spartherm

SparthermLogo

Spartherm creëert iets bijzonders voor u! Als u de bijzondere warmte van een kachel of haard wilt beleven, is uw keuze voor Spartherm meer dan terecht. De Selection modellen van Spartherm kenmerken zich door hun strakke lijnen, chamotte binnenwerk en moderne uitstraling. De Passo XS en Cubo S staan brandend in onze showroom opgesteld, tevens staat de Stovo L plus in onze showroom opgesteld. 

Klik hier om naar de vrijstaande Spartherm houtkachels te gaan. 

Voor de inbouwhaarden heeft Spartherm de standaard en Premium line, wij zijn geselecteerd dealer voor de standaard en Premium line liftdeurhaarden,.De Premium line haarden kenmerken zich doordat ze geen zichtbare lijsten hebben met een solide en soepele liftdeur. 

Een deel van het Spartherm assortiment staat op onze website, in onze showroom kunnen wij u hierover verder adviseren, tevens hebben wij folders beschikbaar met het gehele assortiment en de mogelijkheden hiervan.

Klik hier om naar de Spartherm liftdeur haarden te gaan.