ONZE SHOWROOM IS GEOPEND, WIJ HEBBEN WEL ENKELE HUISREGELS:

U dient minimaal 1,5 meter afstand te houden.

U kunt tijdelijk alleen per pin betalen.

Mocht u niet in goede gezondheid verkeren dan verzoeken wij u op een ander moment te komen. 


Meer informatie vindt u op: Informatie showroom en openingstijden


Wij danken u voor uw begrip. 

Fam. Mijnders en medewerkers

Klover

Klover

Een pelletkachel van Klover is zeker wat voor jou als je gaat voor fraai design in combinatie met uitmuntende techniek. Klover is een van de grootste A-merken op het gebied van pelletkachels in Nederland. Bekijk hieronder al onze modellen.

De pelletkachels van nu zijn technische hoogstandjes. Een pelletkachel brandt op pellets. Dit zijn samengeperste houtkorrels die zijn gemaakt van bijvoorbeeld zaagsel of overblijfselen van hout. Door het mooie vlambeeld van een Klover pelletkachel moet je goed kijken, wil je zien dat je te maken hebt met een pelletkachel in plaats van een houtkachel. Het verschil is echter dat een pelletkachel op elektriciteit werkt en zeer goed regelbaar is. Hierdoor ontstaat een zo optimaal mogelijke verbranding.

Pelletkachels hebben een voorraadreservoir waar je de pellets indoet. Geheel automatisch wordt vanuit daar het benodigd aantal pellets vervoert naar de verbrandingskamer. Dit vervoeren wordt gedaan met een vijzel, aangedreven door een vijzelmotor. Als er genoeg pellets in het verbrandingsbakje liggen kan de kachel ontstoken worden. Ook dit gebeurt uiteraard automatisch. Je bent klaar om te genieten van de aangename warmte.
 

Ook verkopen wij pellets van het merk Pure Power en Masterfire!