Onze showroom is op afspraak geopend

Wij zijn geopend op afspraak, wij vragen u de hierbij door de overheid gestelde regels te hanteren. U dient minimaal 4 uur voor uw bezoek een afspraak te plannen.
Daar wij klanten van persoonlijk advies voorzien hanteren wij per klant een tijdslot van een uur.
Op werkdagen kunt u bij ons terecht tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur. Op zaterdagen kunt u bij ons terecht tussen 9.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.00 uur.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen of e-mailen naar info@mijndershaarden.nl (graag ontvangen wij hierbij uw naam, adres en telefoonnummer).

Wegens het genoemde maximale bezoekersaantal van maximaal 2 personen is het ook mogelijk via Click & Collect uw vooraf bestelde artikelen contactloos af te halen. 


Via onderstaande links kunt u onderdelen voor de doe-het-zelver of pellets bestellen:

Onderdelen doe-het-zelver, bezorging en afhalen

Masterfire pellets bestellen, enkel afhalen

PurePower pellets bestellen, enkel afhalen


Na uw bestelling en betaling via iDeal geven wij aan wanneer uw bestelling klaar staat om af te halen in ons Pellethok (deze is open van ma-vr 10.00-17.00 uur en za 9.00-16.00 uur).

Meer informatie vindt u op: Informatie showroom en openingstijden

 

Dubbelwandige rookkanalen:
Bij een houtkachel hoort natuurlijk een veilig rookkanaal, wij monteren hoofdzakelijk ISOduct, Poujoulat en Holetherm rookkanalen. 

Enkelwandig rookkanaal:
Enkelwandige rookkanalen zijn in 2mm dikwandig staal (in zwart of antraciet), RVS (mogelijkheid tot spuiten met hitte bestendige verf) en blauw gegloeid dunwandig staal (mogelijkheid tot spuiten met hitte bestendige verf)  

Flexibel rookkanaal (voor renovatie van een bestaand schoorsteenkanaal):
Flexibele rookkanalen worden (indien mogelijk) uitgevoerd in een dubbelgedraaide flexibel RVS rookkanaal, dit rookkanaal heeft een ribbelige buitenkant en een gladde binnenkant wat minder vuilafzetting en een betere trek genereert, dit wordt veelal toegepast in oude stenen schoorstenen. Indien mogelijk wordt het kanaal rondom de flexibele buis afgevuld met een onbrandbare isolatiekorrel.  

Gashaarden:
Voor gesloten gashaarden gebruiken wij concentrische rookkanalen van het merk Holetherm. In een concentrisch rookkanaal wordt de verbrandingslucht via de buitenmantel van buiten aangetrokken en de rookgassen worden door de binnenste buis afgevoerd. Er zijn ook open gastoestellen welke op een "normaal" schoorsteenkanaal aangesloten kunnen worden. Open gastoestellen halen de verbrandingslucht uit de kamer waar de kachel in opgesteld staat.

Uw rookkanaal zelf installeren is ook mogelijk, hiervoor hebben wij een ruim assortiment op voorraad. Dit is te bekijken en te bestellen via onze website www.rookkanaal-online.nl.