Onze winkel/ showroom is geopend van di-vr: 10.00 - 17.00 uur en zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Telefonisch zijn wij van dinsdag t/m vrijdag bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur (op zaterdag zijn wij telefonisch niet bereikbaar). 

Over ons

Sinds april 2016 is voormalig café Kregel aan de Hoofdstraat 31 in Zeijen (5 kilometer ten noorden van Assen) als showroom voor houtkachels, pelletkachels, elektrische haarden en gasaarden ingericht, tevens hebben wij een ruime voorraad rookkanalen en aanverwante artikelen.
In de showroom hebben wij verschillende unieke sferen gecreëerd waarin ook de historie van het pand duidelijk naar voren komt maar de haarden natuurlijk centraal staan.

Wij leveren en monteren houtkachels, pelletkachels, gashaarden en de bijbehorende rookkanalen in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland (in een straal van circa 40km rondom Assen). 
Uw eigen haard of rookkanaal installeren is natuurlijk ook mogelijk. Wij kunnen u de materialen daarvoor leveren.

De geschiedenis van ons bedrijf gaat verder terug dan april 2016, in 1985 zijn Jan en Tinie Mijnders met een eigen schoorsteenveegbedrijf begonnen, in 2007 is de webwinkel www.rookkanaal-online.nl gestart in Assen en in 2016 is de showroom geopend aan de Hoofdstraat 31 in Zeijen en is Arjan Mijnders (zoon) onderdeel van het bedrijf geworden. Wij zijn een familiebedrijf met korte schakels, afspraak is bij ons ook echt afspraak.

Sinds november 2016 zijn wij lid van de Nederlande Haarden- en Kachelbranche (NHK Verkoop - Installatie). Concreet betekent dit dat wij u een gegarandeerde kwaliteit en vakmanschap willen bieden, wij op de hoogte willen blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de haardenbranche en u kunt profiteren van leuke brance acties.

Momenteel werken wij met vijf eigen monteurs voor het plaatsen van de haarden en rookkanalen, zij maken van uw huis een thuis!

U kunt de heerlijke warmte van een echte hout-, pellet en gashaard ervaren in onze showroom aan de Hoofdstraat 31 in Zeijen (5km van Assen).

 

 Foto pand


Mijnders Haarden is een onderdeel van Handelsonderneming Mijnders V.O.F.
KVK nr.: 04040825
BTW nr.: NL-8087.01.277.B01

Alle informatie en prijzen op onze website zijn onder voorbehoud van eventuele schrijffouten, afbeeldingen kunnen mogelijk afwijken van de werkelijkheid,
de genoemde prijzen zijn adviesprijzen van de fabrikant (wij trachten de website zo actueel mogelijk te houden, de actuele adviesprijzen van de fabrikant zijn bij afwijkingen altijd leidend), prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele opties, rookgasafvoer, montage en ombouw.