Onze winkel/ showroom is geopend van di-vr: 10.00 - 17.00 uur en zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

 

Klover Rea 100 showroom model brons

Pelletkachel

2.8 - 9.5 kW
Energieklasse: A++
Basisprijs€ 4250,00
Fabrikant : Klover
Beschrijving

De Klover Rea 100 pelletkachel is enorm elegant. Deze ranke pelletkachel is voorzien van een kromme deur met dubbel glas. De bovenzijde is uitgevoerd in staal van 5 mm met een mogelijkheid voor een afvoer bovenaan. De standaard afvoer zit aan de achterzijde. Uiteraard zijn de deur en het reservoir voorzien van veiligheidssensoren en beschikt het apparaat standaard over WiFi.

Waarom kiezen voor de Klover Rea 100?

De Klover Rea 100 is niet alleen 'SMART', ook kun je door de zelfreinigende branden urenlang genieten zonder schoon te maken. Deze kenmerken in combinatie met het rendement van bijna 93% maakt deze pelletkachel populair. Deze kachel is geschikt om een ruimte van maar liefst 235 m3 te verwarmen. Het  zeer nauwkeurig regelbare vuur zorgen ervoor dat je zelf de controle hebt.

Maatvoering:

Hoogte: 105 cm
Breedte: 47 cm
Diepte: 56 cm

Klover Pelletkachels

De pelletkachels van Klover zijn niet alleen van buiten mooi, maar de techniek is ook nog eens uitmuntend. Al sinds het begin van de jaren ’70 zijn we bezig met innoveren. Met de jarenlange kennis hebben we een hoogwaardige lijn pelletkachels met prachtig vuur neer kunnen zetten.

Bekijk meer Klover Pelletkachels

Wilt u de Klover Rea in het écht bewonderen en meer advies inwinnen over deze of andere pelletkachels? Neem dan gerust een kijkje in onze showroom.

Over Mijnders Haarden

Wij zijn de specialist op het gebied van houtkachels, pelletkachels en gashaarden van de hoogste kwaliteit. Zowel vrijstaand als inbouw. Mijnders Haarden geeft de gasten een warm gevoel. Iedere klant is weer uniek. Daarom nemen wij de tijd voor je en leveren we maatwerk waar jij jarenlang plezier van hebt. Wij hebben houtkachels van verschillende Nederlandse en buitenlandse merken. Persoonlijk advies nodig? Kom gerust langs in onze showroom in Zeijen. Wij zijn zes dagen per week geopend.

 

Meerprijs bovenaansluiting: € 295,00