Elektrische haarden

Een moderne elektrische haard is een sfeervolle toevoeging en blikvanger in de woning. Het vlammenspel is zo realistisch dat het bijna niet van echt te onderscheiden is. Of je nu op zoek bent naar een moderne of meer klassieke elektrische haard, bij Mijnders Haarden ben je zeker aan het juiste adres! Bij ons is er keuze uit een ruim assortiment elektrische haarden. Bekijk hieronder ons aanbod. Wil je meer weten? Kom dan langs in onze showroom en we vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Elektrische openhaard kopen

Een elektrische haard is de laatste jaren steeds populairder geworden. Dit is natuurlijk heel begrijpelijk want ze zijn sfeervol en eenvoudig in gebruik. Maar welke elektrische haard past bij jou? Mijnders Haarden helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Bij ons is bijna alles mogelijk, wij denken graag met je mee om een oplossing te vinden die bij je past.

Veel variatie met elektrische kachels

Ons assortiment met elektrische haarden is zeer uitgebreid. Met een ruime keuze is het kiezen van traditioneel tot modern design. Maar ook het aanzicht van het vlammenspel, bijvoorbeeld een vuurzicht van voren, van een hoekhaard of drie kanten. Bezoek de showroom van Mijnders Haarden in Zeijen en ontdek de verschillende mogelijkheden van onze elektrische kachels.

Voordelen van een elektrische haard

Voordelen van een elektrische haard zijn er genoeg. Een elektrische haard biedt een sfeervolle en huiselijke warmte en is gemakkelijk te plaatsen waar je maar wilt. Je hebt namelijk geen rookkanaal of schoorsteen meer nodig, het enige wat je nodig hebt, is een stopcontact.

Duurzaam Volledige efficiëntie waar geen uitstoot van CO2 of rook bij komt kijken.

Simpele installatie Er is geen rookkanaal of gasleiding benodigd, slechts een stopcontact

Realistisch vlammenspel Bijna niet van echt te onderscheiden vlammen.

Gebruikersgemak Met één klik direct sfeervolle vlammen, bedienbaar met de smartphone.

Inbouwen van een haard

Een elektrische haard kan ook ingebouwd worden in het interieur. In onze showroom hebben wij daarin een ruim assortiment inbouw elektrische haarden. Hier zijn verschillende variaties mogelijk met design, kleur- en materiaalgebruik. Zo wordt de elektrische haard niet alleen een genot om naar te kijken maar ook een eyecatcher in huis.

Elektrische haard geeft warmte

Een elektrische haard of kachel geeft naast sfeer ook aangename warmte! De meeste elektrische open haarden hebben een ingebouwd verwarmingselement. Deze toestellen bieden naast een sfeervol vlammenspel dus ook daadwerkelijk warmte. Deze hitte is niet voldoende om een grote woonkamer zelfstandig te verwarmen. De warmtemodule is meer bedoeld als bijverwarming naast de hoofdverwarming. Als er geen behoefte is aan warmte, maar wel aan sfeer? Dan zet je de warmtemodule simpelweg uit.