Houtkachel

De houtkachels van Mijnders Haarden staan voor kwaliteit. Met onze houtkachels en de daarbij behorende service en aandacht geven wij onze gasten een warm gevoel. Onze houtkachels hebben een rendement van minimaal 75%. Binnen ons assortiment kun je kiezen uit vrijstaande- of inbouw houtkachels.

Op de volgende merken kunt u in de productgroep houtkachels filteren: Altech, Dik Geurts, Dru, Varde, Jydepejsen, JAcobus, Spartherm, Dovre, Meteor, Rika, Wanders, Svendsen

Gashaarden

– Inbouw
– Inzet
– Vrijstaand
– Hangend

Electrische haarden

– Inbouw
– Vrijstaand
– Inzet
– Hangend
– Wandhaarden

Pelletkachel

– Inbouw
– Inzet
– Vrijstaand

Houtkachel

– Inbouw
– Inzet
– Vrijstaand
– Hangend
– Draaibaar
– Met speksteen

Houtkachels

Houtkachels geven de ultieme beleving en sfeer in huis. Niks overtreft het fijne gevoel van de zwoele warmte in combinatie met het knisperen van een zalig houtvuurtje. Stel je eens voor dat je tijdens een koude winteravond heerlijk bij de haard zit. Een houthaard die niet alleen warmte geeft maar ook een gezellige sfeer en tevens beleving brengt in de woonkamer. Bij Mijnders Haarden kan je terecht voor houtkachels van vele A-merken die echt wat toevoegen aan je interieur en natuurlijk de gehele woning. Ben je opzoek naar een mooie en sfeervolle houtkachel? Bekijk dan hier ons online assortiment of kom langs in de showroom in Zeijen.

Meer over een houtkachel?

Houtkachels blijven geliefd. Vroeger, maar ook nu. Naast de primaire functie van het geven warmte die een houthaard afgeeft, brengt het vuur ook sfeer in huis. Of het nu het knisperen van de vlammen is, de heerlijke warmte of de fijne geur. Een houtkachel is ook een échte blikvanger in de woonkamer. Maar er is zoveel keuze, welk type past nou in jullie woning? Houtkachels komen in vele soorten, maten, materialen en ook kleuren. Daarnaast is er keuze uit stijlen, denk maar eens aan moderne houtkachels, grote of kleine houtkachels, en niet te vergeten ook klassieke houtkachels. Bij Mijnders Haarden vertellen we je graag meer over de verschillende opties en mogelijkheden, bespreken de voor- en nadelen, welke modellen er beschikbaar zijn en met welke zaken je rekening moet houden.

Ruime keuze

In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan kachels en haarden (brandend) opgesteld staan. Wij leveren verschillende types van de bekende A-merken. Deze merken zijn zorgvuldig door ons geselecteerd zodat wij van uw huis écht een thuis kunnen maken.

 

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Hoofdstraat 31 in Zeijen om onze kachels en haarden te bekijken.

Of je nu kiest voor een houtkachel of een elektrische haard, het vuurzicht en vlammenspel is verschillend. Het branden van hout is natuurlijk het ideaal plaatje maar de alternatieven geven een steeds mooier en realistischer vlammenspel. Maar niet alleen het vlammenspel ook het vuurzicht kan zeer verschillend zijn.
Zo zijn er haarden waarbij je alleen de vlammen van de voorkant ziet, maar ook waar je de vlammen van twee kanten kunt zien, beter bekend als een hoekhaard. Maar het kan nog anders, denk bijvoorbeeld eens aan een kachel of haard waar je de vlammen van drie kanten kan zien of als roomdivider als prachtige scheiding tussen twee ruimtes.