Gashaarden

Gashaarden zijn er in verschillende soorten en maten. Van moderne tot traditionele gashaarden. Van klein tot groot. En dan hebben we het ook nog niet eens over de verschillende uitvoeringen. Gashaarden zorgen voor gemak. Met één druk op de knop heb je de gashaard aan of uit. Daarnaast ben je altijd voorzien van brandstof en bereikt een gashaard een hoog rendement.

Op de volgende merken kunt u in de productgroep gaskachels filteren: Dru, Wanders, Faber, Global

Gashaarden

– Inbouw
– Inzet
– Vrijstaand
– Hangend

Electrische haarden

– Inbouw
– Vrijstaand
– Inzet
– Hangend
– Wandhaarden

Pelletkachel

– Inbouw
– Inzet
– Vrijstaand

Houtkachel

– Inbouw
– Inzet
– Vrijstaand
– Hangend
– Draaibaar
– Met speksteen

Gashaarden komen in allerlei soorten en maten en verschillende uitvoeringen. Groot, klein, vrijstaand of ingebouwd en van klassiek tot zeer modern. De keuze is groot en waar je voor kiest hangt natuurlijk volledig af van de wensen en wat past in het interieur. Te veel keuze om op te noemen, en dan hebben we het nog niet eens over de verschillende modellen. Denk hierbij aan inzet gashaarden, inbouw gashaarden, vrijstaande gashaarden, of vrij hangende gashaarden. Het kiezen van de juiste gaskachel kan dan ook een echte uitdaging zijn. Bij Mijnders Haarden ben je aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment en natuurlijk ook persoonlijk advies.

Meer weten over gashaarden?

Je ziet gashaarden al jaren in verschillende Nederlandse huishoudens. Vroeger was dit natuurlijk primair voor de warmte. Inmiddels is het meer voor de sfeer en gebruiksgemak. De uiteenlopende mogelijkheden van een gashaard zorgt ervoor dat er altijd wel een open haard op gas is die in het interieur past. We vertellen je er graag meer over in onze showroom, waar de verschillende modellen uitgestald staan en leggen graag de voordelen en mogelijkheden met vuurzichten aan je uit.
Vijf aankooptips bij het kopen van een gashaard
Je koopt natuurlijk niet zomaar een gashaard. Bepaalde dingen zijn belangrijk bij het aanschaffen van een gaskachel. Daarom hebben wij een aantal factoren op een rij gezet:

1. Functie van de haard: moet deze enkel verwarmen, of is de gashaard meer voor sfeer in de kamer? De functie van de haard en de ruimte bepalen het vermogen van de haard.

2. Design: wat heeft de voorkeur? Denk aan het design en stijl van de woonkamer, of het design van de gewenste haard of meubel?

3. Meubel: wenst je een meubel bij de gaskachel, of kies je liever een vrijstaande haard?

4. Vuurzicht: vanuit welke positie zijn de vlammen zichtbaar en wat past in het interieur

5. Maatvoering: welke afmeting heeft de gekozen ruimte? Afhankelijk hiervan kan je kiezen voor een smalle of juist een brede gashaard.

Ruime keuze

In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan kachels en haarden (brandend) opgesteld staan. Wij leveren verschillende types van de bekende A-merken. Deze merken zijn zorgvuldig door ons geselecteerd zodat wij van uw huis écht een thuis kunnen maken.

 

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Hoofdstraat 31 in Zeijen om onze kachels en haarden te bekijken.

Of je nu kiest voor een houtkachel of een elektrische haard, het vuurzicht en vlammenspel is verschillend. Het branden van hout is natuurlijk het ideaal plaatje maar de alternatieven geven een steeds mooier en realistischer vlammenspel. Maar niet alleen het vlammenspel ook het vuurzicht kan zeer verschillend zijn.
Zo zijn er haarden waarbij je alleen de vlammen van de voorkant ziet, maar ook waar je de vlammen van twee kanten kunt zien, beter bekend als een hoekhaard. Maar het kan nog anders, denk bijvoorbeeld eens aan een kachel of haard waar je de vlammen van drie kanten kan zien of als roomdivider als prachtige scheiding tussen twee ruimtes.