Pelletkachels

Pelletkachels leveren de gezelligheid en de warmte van houtkachels, met het bedieningsgemak van gaskachels. De pelletkachels zijn met een display, afstandsbediening of via een tablet te programmeren zodat je het reservoir helemaal kunt vullen met pellets en de rest van de dag er geen omkijken naar hebt. Het is belangrijk om je van tevoren goed te laten informeren over de voor- en nadelen van een pelletkachel t.o.v. van houtkachels of gashaarden. Pas daarna weet jij als gebruiker van een pelletkachel of deze ook echt bij jouw wensen en behoeften past.

Op de volgende merken kunt u in de productgroep Pelletkachels filteren: Altech, Dielle, Klover, Jacobus, Edilkamin

Gashaarden

– Inbouw
– Inzet
– Vrijstaand
– Hangend

Electrische haarden

– Inbouw
– Vrijstaand
– Inzet
– Hangend
– Wandhaarden

Pelletkachel

– Inbouw
– Inzet
– Vrijstaand

Houtkachel

– Inbouw
– Inzet
– Vrijstaand
– Hangend
– Draaibaar
– Met speksteen

Pelletkachels leveren de gezelligheid en de warmte van houtkachels, met het bedieningsgemak van gaskachels. De pelletkachels zijn met een display, afstandsbediening of via een tablet te programmeren zodat je het reservoir helemaal kunt vullen met pellets.

Na het vullen heb je er de rest van de dag geen omkijken meer naar. Het is belangrijk om je van tevoren goed te laten informeren over de voor- en nadelen van een pelletkachel t.o.v. van houtkachels of gashaarden. Pas daarna weet jij als gebruiker van een pelletkachel of deze ook echt bij jouw wensen en behoeften past. Bij Mijnders Haarden kan je terecht voor pelletkachels van vele A-merken die echt wat toevoegen aan je interieur en natuurlijk de gehele woning. Ben je opzoek naar een mooie en sfeervolle pelletkachel? Bekijk dan hier ons online assortiment of kom langs in de showroom in Zeijen.

Meer over een Pelletkachel

Een pelletkachel combineert warmte met bedieningsgemak. Zo hoef je de pelletkachel maar één keer per dag te vullen. De pelletkachel laat vervolgens de vlammen fijn knisperen, geeft een heerlijke warmte en is ook een echte blikvanger in de woonkamer. Maar er is zoveel keuze, welk type past nou in jullie woning? Pelletkachels komen in vele soorten, maten, materialen en ook kleuren. Daarnaast is er keuze uit stijlen, denk maar eens aan moderne pelletkachels, grote of kleine pelletkachels, en niet te vergeten ook klassieke uitstraling bij kachels. Bij Mijnders Haarden vertellen we je graag meer over de verschillende opties en mogelijkheden, bespreken de voor- en nadelen, welke modellen er beschikbaar zijn en met welke zaken je rekening moet houden.

Ruime keuze

In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan kachels en haarden (brandend) opgesteld staan. Wij leveren verschillende types van de bekende A-merken. Deze merken zijn zorgvuldig door ons geselecteerd zodat wij van uw huis écht een thuis kunnen maken.

 

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Hoofdstraat 31 in Zeijen om onze kachels en haarden te bekijken.

Of je nu kiest voor een houtkachel of een elektrische haard, het vuurzicht en vlammenspel is verschillend. Het branden van hout is natuurlijk het ideaal plaatje maar de alternatieven geven een steeds mooier en realistischer vlammenspel. Maar niet alleen het vlammenspel ook het vuurzicht kan zeer verschillend zijn.
Zo zijn er haarden waarbij je alleen de vlammen van de voorkant ziet, maar ook waar je de vlammen van twee kanten kunt zien, beter bekend als een hoekhaard. Maar het kan nog anders, denk bijvoorbeeld eens aan een kachel of haard waar je de vlammen van drie kanten kan zien of als roomdivider als prachtige scheiding tussen twee ruimtes.