Ons werk

Mijnders Haarden is al jaren de haardenspecialist van het Noorden. Je kunt bij ons terecht voor A-merken houtkachels, pelletkachels, elektrische haarden en gashaarden. Van advies in onze showroom, tot installatie bij jou op locatie. Vakmanschap, netjes werken en de juiste afwerking staat hoog in ons vaandel. Daarom hebben wij alles in eigen beheer en beschikken al onze installatiemonteurs over een certificaat voor sfeerhaarden. Wanneer je besluit zelf de kachel te plaatsen, staan wij voor je klaar met raad en daad. Bekijk hieronder een aantal door ons geplaatste kachels en haarden.

DIK Geurts Vidar Wall

07-06-2022: In Winsum is door ons de Dik Geurts Vidar Wall houtkachel geplaatst, de houtkachel is aangesloten op een geheel nieuw dubbelwandig rookkanaal. De Dik Geurts Vidar Triple (staand) staat brandend in onze showroom opgesteld.

Jydepejsen Troja 44 Speksteen

07-06-2022: In Taarlo is door ons de Jydepejsen Troja 44 houtkachel geplaatst, de houtkachel is aangesloten op een flexibel rookkanaal. De Jydepejsen Troja 44 staat brandend in onze showroom opgesteld.

DIK Geurts Instyle 650

07-06-2022: In Eelde is door ons de Dik Geurts Instyle 650 inzet houtkachel geplaatst, de houtkachel is aangesloten op het bestaande rookkanaal. De Dik Geurts Instyle 650 staat in onze showroom opgesteld.

Altech Grande Noblès Depot

07-06-2022: In Veendam is door ons de Altech Grande Noblès Depot houtkachel geplaatst, de houtkachel is aangesloten op een geheel nieuw dubbelwandig rookkanaal. De Altech Grande Noblès Depot staat brandend in onze showroom opgesteld.