Elektrische haarden

Elektrische haarden bieden de sfeer en warmte die ieder huis nodig heeft, zonder ‘echt’ te branden. De moderne elektrische haarden geven een zeer realistisch en sfeervol vlammenspel (meestal middels waterdamp). In jouw woonkamer, kantoor, garage of appartement. Het grootste voordeel van een elektrische haard is dat deze overal geplaatst kan worden. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact. Afvoer naar buiten is niet nodig met een elektrische haard.

Op de volgende merken kunt u in de productgroep elektrische kachels filteren: Faber, Dimplex, Dru, Wanders

Gashaarden

– Inbouw
– Inzet
– Vrijstaand
– Hangend

Electrische haarden

– Inbouw
– Vrijstaand
– Inzet
– Hangend
– Wandhaarden

Pelletkachel

– Inbouw
– Inzet
– Vrijstaand

Houtkachel

– Inbouw
– Inzet
– Vrijstaand
– Hangend
– Draaibaar
– Met speksteen

Elektrische openhaard kopen

Een elektrische haard is de laatste jaren steeds populairder geworden. Dit is natuurlijk heel begrijpelijk want ze zijn sfeervol en eenvoudig in gebruik. Maar welke elektrische haard past bij jou? Mijnders Haarden helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Bij ons is bijna alles mogelijk, wij denken graag met je mee om een oplossing te vinden die bij je past.

Veel variatie met elektrische kachels

Ons assortiment met elektrische haarden is zeer uitgebreid. Met een ruime keuze is het kiezen van traditioneel tot modern design. Maar ook het aanzicht van het vlammenspel, bijvoorbeeld een vuurzicht van voren, van een hoekhaard of drie kanten. Bezoek de showroom van Mijnders Haarden in Zeijen en ontdek de verschillende mogelijkheden van onze elektrische kachels.

Ruime keuze

In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan kachels en haarden (brandend) opgesteld staan. Wij leveren verschillende types van de bekende A-merken. Deze merken zijn zorgvuldig door ons geselecteerd zodat wij van uw huis écht een thuis kunnen maken.

 

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Hoofdstraat 31 in Zeijen om onze kachels en haarden te bekijken.

Of je nu kiest voor een houtkachel of een elektrische haard, het vuurzicht en vlammenspel is verschillend. Het branden van hout is natuurlijk het ideaal plaatje maar de alternatieven geven een steeds mooier en realistischer vlammenspel. Maar niet alleen het vlammenspel ook het vuurzicht kan zeer verschillend zijn.
Zo zijn er haarden waarbij je alleen de vlammen van de voorkant ziet, maar ook waar je de vlammen van twee kanten kunt zien, beter bekend als een hoekhaard. Maar het kan nog anders, denk bijvoorbeeld eens aan een kachel of haard waar je de vlammen van drie kanten kan zien of als roomdivider als prachtige scheiding tussen twee ruimtes.