Onze winkel/ showroom is geopend van di-vr: 10.00 - 17.00 uur en zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

 

De houtkachels van Mijnders Haarden staan voor kwaliteit. Met onze houtkachels en de daarbij behorende service en aandacht geven wij onze gasten een warm gevoel. Onze houtkachels hebben een rendement van minimaal 75%. Binnen ons assortiment kun je kiezen uit vrijstaande- of inbouw houtkachels.

Houtkachel geeft sfeer 

Houtkachels, gaskachels en pelletkachels zijn tegenwoordig erg geliefd. Naast dat je hiermee bespaart op je energiekosten, brengt het ook nog eens de ultieme sfeer en beleving in iedere huishouding. Een houtkachel is vaak de eyecatcher van de woonkamer. Tijdens de herfst en de winter is er bijna niet beter dan deze zwoele warmte en het knisperende geluid van hout. Krijg jij al zin in een warme kop chocolademelk?

Mijnders Haarden geeft een warm gevoel

Wij zijn de specialist op het gebied van houtkachel, pelletkachels en gashaarden van de hoogste kwaliteit. Zowel vrijstaand als inbouw. Mijnders Haarden geeft de gasten een warm gevoel. Iedere klant is weer uniek. Daarom nemen wij de tijd voor je en leveren we maatwerk waar jij jarenlang plezier van hebt.

Wil jij ook een prachtige en sfeervolle houtkachel kopen? Neem dan een kijkje op onze website bij de houtkachels. Wij hebben houtkachels van verschillende Nederlandse en buitenlandse merken. Liever persoonlijk advies? Kom gerust langs in onze showroom in Zeijen. Wij zijn vijf dagen per week geopend.

 

Door te klikken op één van de onderstaande afbeeldingen kunt u de keuze maken om onze inbouw- of vrijstaande houtkachels bekijken.

Houtkachels

Geen resultaten gevonden