Oude haard is geld waard

Geheel 2024, 10% korting bij aankoop van een nieuwe haard met inruil van je oude haard!

Schonere vuren, in welke vorm dan ook, dragen bij aan een schonere woonomgeving! Ontvang tot wel € 500,- retour bij inruil van je oude stooktoestel tegen een moderne haard of kachel op (bio)gas, elektra, hout of pellets. Daarmee verwarm je lokaal veel efficiënter, schoner en zuiniger dan met je oude haard of kachel. Voor een houtkachel kan dat wel oplopen tot 80% verbetering, voor andere stookvormen mogelijk nog hoger.

Waarom je oude stooktoestel inruilen?

Een moderne haard of kachel als sfeervolle warmtebron biedt verschillende voordelen, waaronder:

 • Sfeer
  Niets gaat boven de warmte en gezelligheid van een lokaal haardvuur.

 • Zuinig met energie
  Door alleen lokaal te verwarmen vindt een optimale en directe warmteverspreiding plaats.

 • Onafhankelijkheid
  Met sommige brandstoffen ben je minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en de mogelijk grillige prijzen van energiemaatschappijen.

 • Efficiëntie
  Moderne stooktoestellen (ongeacht brandstofkeuze) zijn zeer efficiënt en kunnen een hoog rendement behalen.

Ontvang 10% korting op de brutoprijs van uw nieuwe haard bij inruil van uw oude haard! Let op: deze korting geldt alleen op de fabrikantenadviesprijs en niet op de rest van de bestelling. De maximale korting is €500,- bij een haard van €5000,-.

Andere berichten

Oude haard is geld waard

Geheel 2024, 10% korting bij aankoop van een nieuwe haard met inruil van je oude haard! Schonere vuren, in welke vorm dan ook, dragen bij

Je houtkachel schoonmaken doe je zo!

Afgelopen winter hebben houtkachels weer veel branduren moeten maken. Tijdens het stoken blijft er vanzelfsprekend as achter in de verbrandingskamer. Te veel as in de