Vloerplaten

Mijnders haarden is de haardenspecialist van Noord-Nederland. Ben je opzoek naar een prachtige nieuwe kachel of haard? Bij ons vind je een breed assortiment A-merken. Het ruime assortiment bestaat uit: elektrisch, hout, pellet en gas gestookt. We helpen je graag met advies voor de juiste kachel of haard, geven design suggesties hoe dit het mooiste in je huis ingepast kan worden en natuurlijk dragen wij de complete zorg bij het installeren.

Gashaarden

– Inbouw
– Inzet
– Vrijstaand
– Hangend

Electrische haarden

– Inbouw
– Vrijstaand
– Inzet
– Hangend
– Wandhaarden

Pelletkachel

– Inbouw
– Inzet
– Vrijstaand

Houtkachel

– Inbouw
– Inzet
– Vrijstaand
– Hangend
– Draaibaar
– Met speksteen

In onze showroom bieden we een ruime keuze aan kachels en haarden, met een uitgebreid overzicht van verschillende types en stijlen. Maar er is nog veel meer mogelijk.

Ruime keuze

In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan kachels en haarden (brandend) opgesteld staan. Wij leveren verschillende types van de bekende A-merken. Deze merken zijn zorgvuldig door ons geselecteerd zodat wij van uw huis écht een thuis kunnen maken.

 

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Hoofdstraat 31 in Zeijen om onze kachels en haarden te bekijken.

adi-goldstein-319lumhNN1U-unsplash
etienne-girardet-mA4HhQDHz0o-unsplash
Of je nu kiest voor een houtkachel of een elektrische haard, het vuurzicht en vlammenspel is verschillend. Het branden van hout is natuurlijk het ideaal plaatje maar de alternatieven geven een steeds mooier en realistischer vlammenspel. Maar niet alleen het vlammenspel ook het vuurzicht kan zeer verschillend zijn.
Zo zijn er haarden waarbij je alleen de vlammen van de voorkant ziet, maar ook waar je de vlammen van twee kanten kunt zien, beter bekend als een hoekhaard. Maar het kan nog anders, denk bijvoorbeeld eens aan een kachel of haard waar je de vlammen van drie kanten kan zien of als roomdivider als prachtige scheiding tussen twee ruimtes.