Onze winkel/ showroom is geopend van di-vr: 10.00 - 17.00 uur en zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Telefonisch zijn wij van dinsdag t/m vrijdag bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur (op zaterdag zijn wij telefonisch niet bereikbaar). 

Is uw haard de afgelopen periode ook veel in gebruikt geweest? Naast uw eigen schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden, dient uw haard of kachel natuurlijk ook jaarlijks onderhouden te worden door een erkende installateur. Voor alle soorten onderhoud aan uw gashaard, pelletkachel of houtkachel (excl. schoorsteenvegen) kunt u bij ons terecht.

Read More: Plan tijdig uw onderhoudsbeurt in!

Afgelopen winter hebben houtkachels weer veel branduren moeten maken. Tijdens het stoken blijft er vanzelfsprekend as achter in de verbrandingskamer. Te veel as in de verbrandingskamer is niet goed voor de houtkachel. Maar, hoe en wanneer haal je dit eruit? We leggen het je uit.

Read More: Je houtkachel schoonmaken doe je zo!

Speksteenkachels zijn hout gestookte accumulatiekachels waarmee je op een uiterst efficiënte manier kan stoken. De warmte wordt optimaal benut waardoor je met weinig hout veel warmte kan genereren voor een lange tijd omdat de speksteen de warmte opneemt en deze urenlang blijft uitstralen.  

Read More: De voordelen van speksteenkachels

Een houtkachel heeft meerdere voordelen. Waar je ze vroeger voornamelijk in oude woningen zag als voornaamste verwarmingsbron maakt de houtkachel tegenwoordig deel uit van het complete interieur. De houtkachel geniet nog steeds een grote populariteit maar waarom? De voordelen laten we je hieronder even zien.

Read More: De voordelen van een houtkachel