Onze showroom is zonder afspraak geopend.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 10.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.


Wij vragen u wel de hierbij door de overheid gestelde richtlijnen te hanteren.

Meer informatie of voor het bestellen van onderdelen: Informatie showroom en openingstijden 

Een elektrische haard heeft veel voordelen. Waar ze vroeger is nog niet heel realistisch uitzagen, is dit tegenwoordig heel anders. Het vlammenspel van veel elektrische haarden is tegenwoordig bijna niet meer van echt te onderscheiden. Daarnaast hebben elektrische haarden nog een aantal voordelen. Die laten we je hieronder even zien.

Meer informatie: De voordelen van een elektrische haard

Je haalt het maximale uit jouw product, wanneer je precies weet hoe alles werkt. Dit geldt ook voor het verbrandingsproces van hout. In de meest optimale situatie zal dit plaatsvinden  in vier fases. Wanneer deze allemaal worden doorlopen heb je de het hoogste rendement en de minste uitstoot.

Meer informatie: Alles over het verbrandingsproces van hout
Gaskachel

Stel, je hebt een nieuwe woning gekocht... in deze woning staat een bestaand rookkanaal. Je wil daar graag een gashaard plaatsen maar je vraagt je af of dit direct op het bestaande kanaal kan worden aangesloten? Dit kan namelijk enorm in de kosten schelen. In dit artikel leggen we je uit op welke punten je in dit geval moet letten.

Laat het kanaal controleren door een bedrijf

Hoe handig je ook bent, je bent vaak) niet dagelijks met kachels bezig. Daarom is het goed je rookkanaal te laten controleren door een erkend professional. Deze zal letten op de staat van het kanaal, mogelijke verstoppingen, sporen van een mogelijke eerdere schoorsteenbrand, het gebruikte materiaal, de diameter, wet- en regelgeving en meer.

Meer informatie: Een gashaard aansluiten op een bestaand kanaal

Afgelopen winter hebben houtkachels weer veel branduren moeten maken. Tijdens het stoken blijft er vanzelfsprekend as achter in de verbrandingskamer. Te veel as in de verbrandingskamer is niet goed voor de houtkachel. Maar, hoe en wanneer haal je dit eruit? We leggen het je uit.

Meer informatie: Je houtkachel schoonmaken doe je zo!