Vanaf heden staan alle Dielle pelletkachels (luchttoestellen) brandend opgesteld in onze showroom.

De Dielle pelletkachels beschikken als enige merk over een bodemvoeder. Dit geeft een mooi vlambeeld maar heeft meer voordelen.

Lees meer: Dielle Sterdealer

Met deze vervangingsregeling kan de eindgebruiker een inruilpremie tot wel € 350,- krijgen bij de aanschaf en gecertificeerde installatie van hoogwaardige hout en gas gestookte haarden en kachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers toegankelijk. De actie is verlengd van 31 maart tot en met 30 juni 2018!

Lees meer: Vervangingsregeling oude haarden en houtkachels verlengd!

Vanaf heden leveren wij ook vrijstaande en inzethaarden van het merk Dik Geurts.

Dik Geurts staat voor kwaliteit, vakmanschap en design. De haarden hebben een goed vuurzicht en zijn eenvoudig te bedienen. 

In onze showroom staat een ruim assortiment (brandend) opgesteld.

 

De vrijstaande houtkachels staan op de volgende link op onze website vermeldt: Dik Geurts vrijstaand

Via https://www.facebook.com/mijndershaarden/ zijn wij te volgen, hierop worden gerealiseerde projecten getoond en wordt belangrijk nieuws door ons vermeld. 

 

Mijnders Haarden neemt actief deel aan het nieuwe platform kachels.nl, hier kunt u geheel vrijblijvend inspiratie op doen. 

Lees meer: Mijnders Haarden ook te vinden op kachels.nl

De DRU Maestro serie wordt uitgebreid met de Maestro 100 en 105. Een haard met front, hoek of 3-zijdig vuurzicht naar keuze. De modellen hebben een prachtig vlammenspel door de unieke brander techniek van de Maestro haarden.

Lees meer: Nieuws van Dru

De ABCAT is een gepatenteerde houtrookfilter met een katalysator. De ABCAT is een Nederlands-Duits product voor gebruik met hout gestookte kachels en ketels met uiteenlopende vermogens.

Het filter wordt geleverd in een diameter van 150mm en lengtes van 250mm, 500mm en 1000mm. 

Lees meer: Nieuw in ons assortiment: ABCAT houtrookfilter