Onze showroom is regulier (zonder afspraak) geopend.

Wij vragen u wel de hierbij door de overheid gestelde richtlijnen te hanteren:

Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Indien u niet in goede gezondheid verkeerd verzoeken wij u later terug te komen.

U dient tenminste 1,5 meter afstand te houden.

Bij de ingang kunt u indien gewenst uw handen desinfecteren. 

 

Meer informatie: Informatie showroom en openingstijden 

Speksteenkachels zijn hout gestookte accumulatiekachels waarmee je op een uiterst efficiënte manier kan stoken. De warmte wordt optimaal benut waardoor je met weinig hout veel warmte kan genereren voor een lange tijd omdat de speksteen de warmte opneemt en deze urenlang blijft uitstralen.  

Meer informatie: De voordelen van speksteenkachels

Een houtkachel heeft meerdere voordelen. Waar je ze vroeger voornamelijk in oude woningen zag als voornaamste verwarmingsbron maakt de houtkachel tegenwoordig deel uit van het complete interieur. De houtkachel geniet nog steeds een grote populariteit maar waarom? De voordelen laten we je hieronder even zien.

Meer informatie: De voordelen van een houtkachel

Per 1 januari 2022 mogen er alleen nog maar houtkachels verkocht worden die voldoen aan de nieuwe EcoDisign regelgeving. Maar wat houden deze regels nou precies in? We leggen het je hieronder uit.

Meer informatie: Voldoet mijn houtkachel nog wel aan alle regels?

Een kachel of haard is anno 2021 dé eyecatcher in iedere woning. Dit was vroeger al zo, maar zal de komende jaren alleen maar populairder worden. Haarden en kachels zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Of je nu met één druk op de knop de kachel wil ontsteken of dat je dit op de traditionele manier doet met hout, voor iedereen is er een haard die perfect bij jouw wensen aansluit.

Bij de aanschaf van een haard of kachel lopen mensen vaak tegen een aantal punten aan. Daarom gaan wij hier in dit artikel de verschillende soorten kachels bespreken. Wat is er nodig voor onderhoud, waar moet je rekening mee houden en hoe werken wij bij Mijnders Haarden.  

Meer informatie: Waar moet je op letten bij het kopen van een kachel?