Onze showroom is regulier (zonder afspraak) geopend van di-vr: 10.00 - 17.00 uur en zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een monteur die ons team komt versterken. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en aanleg van houtkachels, gashaarden, pelletkachels, elektrische haarden en rookkanalen.

Meer informatie: Vacature Monteur sfeerhaarden (40 uur)

Is uw haard de afgelopen periode ook veel in gebruikt geweest? Naast uw eigen schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden, dient uw haard of kachel natuurlijk ook jaarlijks onderhouden te worden door een erkende installateur. Voor alle soorten onderhoud aan uw gashaard, pelletkachel of houtkachel (excl. schoorsteenvegen) kunt u bij ons terecht.

Meer informatie: Plan tijdig uw onderhoudsbeurt in!

Afgelopen winter hebben houtkachels weer veel branduren moeten maken. Tijdens het stoken blijft er vanzelfsprekend as achter in de verbrandingskamer. Te veel as in de verbrandingskamer is niet goed voor de houtkachel. Maar, hoe en wanneer haal je dit eruit? We leggen het je uit.

Meer informatie: Je houtkachel schoonmaken doe je zo!

Speksteenkachels zijn hout gestookte accumulatiekachels waarmee je op een uiterst efficiënte manier kan stoken. De warmte wordt optimaal benut waardoor je met weinig hout veel warmte kan genereren voor een lange tijd omdat de speksteen de warmte opneemt en deze urenlang blijft uitstralen.  

Meer informatie: De voordelen van speksteenkachels